LACHGAS TANKS

Lachgas Tanks

Wilt u een lachgas tank bestellen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij verkopen verschillende formaten.

  • 2 kg = gelijk aan 250 slagroom patronen
  • 4 kg = gelijk aan 500 slagroom patronen
  • 10kg = gelijk aan 1250 slagroom patronen

Onze lachgas tank bevatten allemaal zuiver en getest lachgas. De tanks altijd nagewogen en dus altijd goed gevuld. Bel of Whatsapp ons en ontvang uw lachgas tank binnen 30 minuten

Lege tank terug inleveren?

Tank Retourneren
Het retourneren van uw tank is eigenlijk heel simpel. Bij de eerste bestelling betaald u voor de tank een vast bedrag. Bij de 2kg is het 30 euro en bij de 4kg is het 50 euro. Zodra u daarna nog een keer besteld dan kunnen wij de lege tank ruilen voor een volle, en betaald u dus alleeen voor de inhoud van de tank. Ook kunt u uw tank door onls laten ophalen wannener deze leeg is. Wijkopen de tank van u terug voor de zelfde prijs als die u bij ons betaald heeft. Alleen rekenen wij wel 10 euro voor het ophalen van de tank.

De sticker op de tank
Elke tank die bij ons vandaan komt is voorzien van een witte sticker met lachgasamsterdam.nl en 0687596115 erop. Ook zijn onze stickers voorzien van een QR-code. Door de ze code kunnen wij zien wanneer de tank bij ons gekocht is. Mocht er ooit een moment komen waarbij de tanks niet meer verkocht mogen worden en wij dus onze tanks ook niet meer bij de leverancier kunnen verkopen, dan kopen wij alleen nog de tanks terug die binnen de 7 dagen termijn vallen.

Lachgas Amsterdam is partners met:
www.LachgasTankAmsterdam.nl
Er zijn geen producten