LACHGAS TANK BESTELLEN?

Lachgas Tank bestellen in Amsterdam?

Wij van Lachgas Amsterdam bezorgen elke avond en nacht bij u thuis.
Naast de slagroom patronen verkopen wij ook lachgas tanks. In een lachgas tank zit het zelfde soort gas als in een slagroompatroon. Alleen het voordeel van een tank is dat er meer gas in zit en het is makkelijker in gebruik. Bij de lachgas tank is het alleen een kraan opendraaien ballon erop en klaar. En bij de slagroompatronen is het wat meer werk om een ballon te maken.

0687596115

Wij hebben verschillende formaten tanks. Wij hieronder staan de meest voorkomende formaten tanks. Maar mocht u opzoek naar zijn een ander formaat of heeft u veel meer nodig dan 1 tank. Voor bijvoorbeeld de horeca, dan kunt u ons het beste even bellen want voor de horeca hebben wij hele andere prijzen dan de last minute prijzen midden in de nacht.

  • 2kg = €65,- | Borg: €30,-
  • 4kg = €100,- | Borg: €50,
  • 10kg = €200,- Borg: €125,-
  • 20kg = €350,- Borg: €150,-
  • 37.5kg = Prijs op aanvraag.

Tank Retourneren

Het retourneren van uw tank is eigenlijk heel simpel. Bij de eerste bestelling betaald u voor de tank een vast bedrag. Bij de 2kg is het 30 euro en bij de 4kg is het 50 euro. Zodra u daarna nog een keer besteld dan kunnen wij de lege tank ruilen voor een volle, en betaald u dus alleeen voor de inhoud van de tank. Ook kunt u uw tank door onls laten ophalen wannener deze leeg is. Wijkopen de tank van u terug voor de zelfde prijs als die u bij ons betaald heeft. Alleen rekenen wij wel 10 euro voor het ophalen van de tank.

De sticker op de tank
Elke tank die bij ons vandaan komt is voorzien van een witte sticker met lachgasamsterdam.nl en 0687596115 erop. Ook zijn onze stickers voorzien van een QR-code. Door de ze code kunnen wij zien wanneer de tank bij ons gekocht is. Mocht er ooit een moment komen waarbij de tanks niet meer verkocht mogen worden en wij dus onze tanks ook niet meer bij de leverancier kunnen verkopen, dan kopen wij alleen nog de tanks terug die binnen de 7 dagen termijn vallen.

Lege Tanks inleveren

Wij nemen ook tanks in die ooit ergens anders zijn besteld.
Heeft u nog tanks liggen waar u vanaf wilt? Geef ons een belletje en wij
de tanks bij u op!

Lachgas Amsterdam is partners met:
www.LachgasTankAmsterdam.nl

Er zijn geen producten