Snus

Snus kopen in Amsterdam? Wij zijn de snus groothandel van Amsterdam en omstreken.

Bij ons kunt u terecht voor de meeste bekende merken snus. Van Killa, Lyft, Pablo, White Fox. En nog veel meer.
De prijzen zijn erg afhankelijk van de afname. Want zowel consumenten en bedrijven kunnen bij ons terecht. Dus 1 bakje kan, maar dozen is ook geen enkel probleem.

Afhalen is alleen op afspraak. Graag eerst telefonisch contact opnemen. Elke dag geopend. Van middag tot laat in de nacht.

Wat is Snus?
Snus is eigenlijk een beetje vergelijkbaar van de pruimtabak van vroeg. Alleen is door regelgeving in Europa pruimtabak (met echte tabak) dus niet meer legaal in europa.
De snus die wij verkopen bevat geen enkele vorm van tabak. Wel bevatten onze snus ( ook wel nicotine pods genoemd) nicotine.

Waarom snus met combinatie van lachgas?
Lachgas wordt vaak gebruikt op een avond van gezelligheid. Hierbij word ook vaak gedronken en gerookt. Dat terwijl lachgas en roken tegelijk niet echt makkelijk gaat.
Vandaar dat dus veel mensen nu over gaan op snus. Het is makkelijk te gebruiken, en bevat geen schadelijke stoffen die het roken van een sigaret wel heeft.

0653155117 of whatsapp ons
Samenwerking met www.snus020.nl

Snus kopen Amsterdam!
Neem contact op voor meer informatie. Veel soorten aanwezig. De beste en snelste service van Amsterdam. En ook natuurlijk de beste prijzen!!! 

 

Overdag langskomen?

0653155117 of 0687596115

www.snus020.nl

Er zijn geen producten